Kerkdiensten

We zijn blij dat wei om 9.45u weer kerkdiensten kunnen houden in De Koningshof, Kerkplein 1 in Doorn.
Deze diensten zullen tevens opgenomen worden en online beschikbaar worden gesteld, zodat degenen die thuis moeten / willen blijven daar de kerkdienst kunnen volgen.

Bezoekers van deze diensten dienen zich vooraf, uiterlijk vrijdagavond, aan te melden. Dat aanmelden kan via een link die wekelijks aan de gemeenteleden wordt toegestuurd.
Ook gasten zijn welkom in onze diensten. U kunt zich met opgave van het aantal personen uiterlijk op vrijdagavond aanmelden via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het organiseren van deze kerkdiensten is een Gebruiksplan opgesteld. Dit Gebruiksplan vindt u hier.