Intergenerationele Bijbelkring

Van jong en onbezonnen tot gepensioneerd en gearriveerd en alles daar tussen in. In deze diverse groep van 12 worden als vanzelf Bijbelse teksten en thema's van verschillende kanten belicht. We komen eens in de drie weken op zondagavond bij elkaar en laten ons tijdens deze avonden graag ondersteunen door een actueel bijbelstudieboekje van diverse auteurs, bijvoorbeeld Tim Keller of Stefan Paas. 

Beth Moore Bijbelstudiegroep

Sinds het najaar 2012 komt er een groep vrouwen uit onze kerk samen die de studies volgen van Beth Moore. Zij is een Amerikaanse spreekster en schrijfster van veel Bijbelstudiemateriaal. Het verlangen van de schrijfster is om meer vrouwen mee te nemen in de zoektocht naar wie God werkelijk voor ons wil zijn. Een nabije God. En dat is ook het verlangen van de groep geworden.
De groep is zo enthousiast dat zij intussen aan de vierde studie bezig is. In oktober 2014 begon een nieuwe groep met de eerste studie "God op zijn Woord vertrouwen". En in september 2015 en 2016 zijn nieuwe groepen vrouwen met de studie begonnen. Er draaien inmiddels dus vier groepen. Een studie bevat 11 avonden die om de 2 weken plaats vinden. Hierin wordt het huiswerk besproken dat in die twee weken gemaakt is. Het huiswerk bestaat uit 5 lessen en het kijken van een video van een uur. Kring Dabar

Een oud en vertrouwd gezicht in de rij van Bijbelkringen. We bestaan al heel lang en bijna ieder jaar in een iets andere samenstelling.  In principe komen we de derde maandag van de maand samen. Dit jaar verdiepen we ons in een aantal preken van ds. Kaldeway. Daarnaast kunnen ook andere onderwerpen aan de orde komen. Leeftijd van de deelnemers is niet belangrijk. Of je nu 20 of 100 jaar, man of vrouw bent, je bent welkom. 

Kring Chein = Genade

Een kring waar aandacht is voor elkaar. Om de maand komen we op zondagavond bij elkaar. We beginnen rond 17 uur met een heerlijke maaltijd. Hierna bespreken we een actueel onderwerp. Soms praten we over iets wat een van de leden heeft geraakt en wat hij of zij met ons wil delen.

 

 

Kring Dominicus

Kring Dominicus is een bijbelgespreksgroep die zich richt op het persoonlijk geloofsleven. Men komt eens in de 3 à 4 weken op zondagavond wisselend thuis bij elkaar. De besproken onderwerpen zijn gevarieerd: regelmatig aan de hand van een boekje, maar losse onderwerpen wisselen dat af. Leeftijd 50+. Nieuwe leden zijn altijd welkom.  

Shalom

Bijbelkring Shalom bestaat al vele jaren en is uitgegroeid tot een kring van ouderen. Dat wil niet zegggen dat jongeren niet welkom zijn. Onze 50+ Bijbelkring vergadert één maal per maand op woensdagmiddag van 14.30-16.30 uur, afwisselend bij een van de leden thuis. Dit jaar behandelen we het boek Elia geschreven door Noor van Haaften. Wilt u eens komen luisteren dan bent u van harte welkom.