Cursus voor jonge ouders

Dit najaar starten wij, Bart en Annelies van Dijk (ouders van 2 kinderen), met het geven van de Alpha Parenting Children Course. Een cursus van 5 avonden voor ouders met kinderen tussen de 0 en 10 jaar. De parenting course geeft ouders een inspirerende en motiverende methode om met opvoeding aan de slag te gaan. De cursus zal plaatsvinden iedere vrijdagavond in november. 1, 8, 15, 22 en 29 november. Van 20.00 u tot 22.00 u. Locatie volgt nog. Wij hopen elkaar te kunnen inspireren, motiveren, maar ook erkenning en herkenning te geven in de prachtige taak die wij als ouders hebben gekregen. Voor meer informatie óf om je  op te geven kun je bij ons terecht. Opgeven kan tot 15 oktober. 

Bart van Dijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-30551681)

Annelies van Dijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-53627282)

 

 

Alphacursus - een introductie in het christelijk geloof

In januari 2020 willen we weer beginnen met een nieuwe alphacursus in Doorn. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten op de woensdagavond (vanaf 22 januari) ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen. 

In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl.

Wil je graag meedoen, geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.