Kerkdiensten in de zomer

Vanaf 21 juli tot en met 18 augustus zullen de kerkdiensten op zondag afwisselend in de Nederlands Gereformeerde Kerk in Doorn en in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Driebergen worden gehouden. 

  • 21 juli, 9.45 uur:            ds. Lagewaard (Veenendaal) in Doorn
  • 28 juli, 9.45 uur:            ds. Ter Beek (Leusden) in Driebergen
  • 4 augustus, 9.45 uur:     ds. Ter Beek (Leusden) in Driebergen
  • 11 augustus, 9.45 uur:   ds. C. de Groot (Zeewolde) in Doorn
  • 18 augustus, 9.45 uur:   ds. C.J. Haak (Kampen) in Driebergen
  • 25 augustus, 9.45 uur:   ds. K.T. de Jonge (Nieuwegein) in Driebergen. Viering Heilig Avondmaal. 

Het adres van de kerk in Driebergen is:
De Bron
Damhertlaan 87
3972 DC Driebergen

Alphacursus

In januari 2019 zijn we gestart met de alphacursus. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen. 

In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl.

Ben je er nu niet bij, maar zou je graag in de toekomst mee willen doen aan de alphacursus in Doorn, geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.