10 november 2018 Concert Elly&Rikkert

Veel mensen kennen Elly & Rikkert Zuiderveld van hun kinderliedjes en de concerten die ze voor kinderen spelen. Zo wordt wel eens uit het oog verloren dat zij daarnaast ook al hun leven lang liedjes maken en optreden voor de 'grote mensen'. Tijdens deze concerten (geschikt vanaf ca. 12 jaar) spelen Elly en Rikkert een keuze uit hun liedjes van de afgelopen 50 jaar. Van vrolijk en uitbundig tot verstild poëtisch, luisterliedjes met een boodschap en cabareteske intermezzo's: momenten om te overdenken en pittige maatschappijkritiek. Zij zingen tekstueel hoogstaande liedjes, maar ook muzikaal valt er een hoop te genieten, mede dank zij twee klasse- muzikanten: Jan Borger op keyboards en accordeon, en Dick Le Mair op percussie-instrumenten.

Het concert wordt op 10 november gehouden in de Maartenskerk, Kerkplein 1 in Doorn en begint om 20.00 uur en kaarten kosten 5 euro; ze zijn te reserveren op https://www.zingenindekerk.nl/gospel/avondconcert-elly-rikkert-doorn. Tijdens het programma wordt ook een korte presentatie gehouden over een Kerk in Actie-project, en aan het einde van de avond wordt daarvoor gecollecteerd.

Alphacursus

In januari 2019 willen we weer starten met een nieuwe alphacursus. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 tot 21.30 in basisschool de Sterrenboog, Tromplaan 1 in Doorn. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.