Wij zien er naar uit om je te begroeten.

Bezoek onze kerkdienst

We zijn enorm blij dat de maatregelen om verspreiding van het COVID19 virus tegen te gaan, zijn versoepeld. Vanaf 25 februari is het daarom niet meer nodig om je vooraf aan te melden om onze kerkdiensten bij te wonen. Ook is het niet meer nodig om een mondmasker te gebruiken of om 1,5 meter afstand te bewaren. Uiteraard handhaven we de maatregelen die door de overheid zijn uitgevaardigd.

We hopen je binnenkort te ontmoeten rond onze kerkdiensten, je bent van harte welkom.

Onze gemeente volgt de adviezen die het CIO (Interkerkelijk Contact in Overheidszaken) heeft uitgebracht, na overleg met de minister.

1. Als we verkouden of niet fit zijn, komen we niet.
  2. Respecteer stilte voor de buren, als je een gesprek wil voeren buiten ons gebouw, dan zorg je dat de kerkgangers van de Maartenskerk hier geen hinder van ondervinden.
  3. We zorgen voor goede ventilatie in onze kerkzaal

Kinderen in de leeftijd van de basisschool zijn welkom bij onze Kings Kids. De Kings Kids gaan meteen bij het binnenkomen naar hun eigen ruimte en komen niet in de kerk.

We ontvangen uw kleinere kinderen graag vooraf aan de kerkdienst bij de crèche, na afloop van de dienst kunt u uw kinderen weer ophalen.

Online, live of op een later tijdstip

Onze kerkdiensten zijn iedere zondag live te volgen. In de agenda hiernaast zie je hoe laat onze kerkdienst begint. We gaan ongeveer 5 minuten voor de start van de dienst live.

• Kerkdienst | Frans Wisselink | Gezamenlijke dienst GKV en NGK

2 oktober 2022  09:45 - 10:45
    De Bron, Damhertlaan 87, 3972 DC Driebergen-Rijsenburg

Voorganger: Frans Wisselink
    Toelichting: Gezamenlijke dienst GKV en NGK

Je bent van harte welkom om onze kerkdienst bij te wonen!

Meer informatie over onze kerkdiensten vind je op https://ngk-doorn.nl/kerkdienst-bijwonen/

Je kan onze kerkdienst live volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/2281/events/

Klik hier voor alle kerkdiensten

Je kan onze kerkdienst ook live volgen via kerkdienstgemist.nl. Daar kan je ook de laatste drie kerkdiensten van onze gemeente terugkijken.