Vanaf zondag 26 september zijn de maatregelen om onze kerkdiensten te bezoeken aangepast, je bent weer als vanouds welkom in onze kerkdienst zonder dat je je vooraf hoeft aan te melden.

Met de versoepelingen van maatregelen om het coronavirus tegen te gaan door de overheid, mogen we de maatregelen voor het bijwonen van onze kerkdiensten ook versoepelen. Concreet betekend het dat we de toegang niet meer hoeven te beperken tot een gelimiteerd aantal bezoekers, u hoeft zich niet meer vooraf aan te melden. Verder is het niet meer nodig om 1,5 meter afstand aan te houden tussen personen van verschillende huishoudens. Als u het prettig vind om ruimte te hebben tussen u en de mensen naast u, dan dragen we daar zorg voor.

Lees de gewijzigde maatregelen die van toepassing op de pagina Onze kerkdiensten bijwonen.