Welkom!

Ben je nog nooit in de kerk geweest, ben je in de buurt op vakantie, of ben je op zoek naar een nieuwe gemeente, je bent van harte welkom!

We komen iedere zondagmorgen bijeen. Centraal staat de Bijbellezing en uitleg daarvan in de preek. Daarnaast wordt er gezongen en gebeden en is er soms een persoonlijk getuigenis. Vaak is er een bijdrage voor de jongeren. We zingen uit het Liedboek voor de Kerken, Evangelische liedbundel en Opwekking. Hierbij worden we begeleid door orgel en piano. Eenmaal per drie weken wordt de samenzang  ondersteund door onze eigen muziekgroep. Op de diverse momenten van het kerkelijk jaar (Kerst, Goede vrijdag, Pasen, Pinksteren, etc.) houden we speciaal ingerichte diensten. Ook is er één keer in de twee maanden een dienst speciaal gericht op de jongeren.

Na de dienst drinken we gezellig met elkaar koffie!

Favoriete lied of tekst

Open the eyes of my heart

— Ester

Creche & King’s Kids

Ook de kinderen zijn op zondag van harte welkom. Tijdens de dienst is er crèche voor de kinderen van 0-4 jaar. Voor de kinderen van Groep 1 t/m Groep 6 is er King’s Kids. Met de kinderen wordt er gezongen, gelezen, gespeeld en geknutseld over een speciaal thema uit de bijbel.

Tijd en plaats

• Kerkdienst | Frans Wisselink | Gezamenlijke dienst GKV en NGK

2 oktober 2022  09:45 - 10:45
    De Bron, Damhertlaan 87, 3972 DC Driebergen-Rijsenburg

Voorganger: Frans Wisselink
    Toelichting: Gezamenlijke dienst GKV en NGK

Je bent van harte welkom om onze kerkdienst bij te wonen!

Meer informatie over onze kerkdiensten vind je op https://ngk-doorn.nl/kerkdienst-bijwonen/

Je kan onze kerkdienst live volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/2281/events/

Klik hier voor alle kerkdiensten

De diensten vinden plaats op zondagmorgen om 9.45 uur in Doorn:

Koningshof Zalencentrum
Kerkplein 1
3941 HV Doorn (kaart)

Sommige diensten worden gevierd samen met de GKV in Driebergen. Dat wordt specifiek bij de diensten gemeld.

De Bron
Damhertlaan 87
3972 DC Driebergen-Rijsenburg (kaart)